Konijnen pension
232
page-template-default,page,page-id-232,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Konijnen Pension

Wilt u met een gerust hart op vakantie, een paar dagen weg of kunt u om een andere reden even niet voor uw konijn(en) zorgen? Dan bent u bij mij aan het goede adres.

Het pension heeft zes ruime buiten verblijven en drie ruime binnen verblijven. Dagelijks komen de konijnen een aantal uur in één van de grote rennen waar ze lekker kunnen rondlopen en graven.

Goede kwaliteit hooi en bodembedekking zijn bij de prijs inbegrepen. Dit geld ook voor groenten en kruiden wanneer de konijnen dit gewend zijn. De merken brok die ik voer zijn Supreme Science Selective, Beapher Care+, Versela Laga Cuni Complete en Garvo brok. Mochten de konijnen iets anders thuis krijgen is het verstandig deze brok mee te geven.

Er wordt drie keer per dag gevoerd zo kan er goed in de gaten gehouden worden hoe de eetlust is van de konijnen.

Belangrijk is dat de konijnen in bezit zijn van een geldig vaccinatie bewijs. Ze moeten minimaal twee weken voordat ze komen gevaccineerd zijn tegen Myxomatose, RHD1 en RHD2. De vaccinatie mag niet ouder zijn dan één jaar.

Ophalen en brengen is uitsluitend op afspraak.

Wilt u verzekerd zijn van een plek reserveer dan op tijd.