Konijnen pension
232
page-template-default,page,page-id-232,page-child,parent-pageid-40,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Konijnen Pension

Wilt u met een gerust hart op vakantie, een paar dagen weg of kunt u om een andere reden even niet voor uw konijn(en) zorgen? Dan bent u bij mij aan het goede adres.

Het pension heeft negen ruime buiten verblijven en nog eens twee ruime binnen verblijven. Ook komen de konijnen dagelijks een aantal uur in één van de rennen waar ze lekker kunnen rennen en graven.

Goede kwaliteit hooi en bodembedekking zijn bij de prijs inbegrepen. Dit geld ook voor groenten en kruiden wanneer de konijnen dit gewend zijn. Er wordt 3 keer per dag gevoerd zo kan ook goed in de gaten gehouden worden hoe de eetlust is van de konijnen.

TIP!

Omdat konijnen een gevoelig maag-darm kanaal hebben is het verstandig om eigen brok mee te nemen om problemen te voorkomen.

Belangrijk is dat de konijnen in het bezit zijn van een geldig vaccinatie bewijs. Ze moeten minimaal twee weken voordat ze komen gevaccineerd zijn tegen Myxomatose, RHD1 en RHD2.

Ophalen en brengen is uitsluitend op afspraak.

Wilt u verzekerd zijn van een plek reserveer dan op tijd