Dit is Mees

Mees

Mees is een Gouwenaar en geboren in oktober 2016. Hij is bij mij gekomen toen hij 9,5 week was. Met Mees ben ik al vroeg begonnen met het aanleren van spelletjes. Hij vindt dit erg leuk en nieuwe spelletjes heeft hij vaak snel door.

Verder is Mees een rustig en verlegen konijn. Dat Mees nog niet zo lang bij mij was, was hij snel bang voor geluiden of dingen die in zijn ogen zomaar te voorschijn kwamen. Door training en veel geduld is dit een heel stuk beter geworden. Doordat Mees nog steeds erg moet wennen aan vreemde mensen wordt hij nog niet ingezet bij cursussen en workshops.

Dit is Romi

Romi

Romi is een kruising Wener en geboren in maart 2017. Zij is bij mij komen wonen toen zij 8.5 week was. Romi is een grote rustige dame. Net als Mees is zij goed in spelletjes. Romi doet het liefst veel met haar bek en daarom kan zij goed dingen op tillen. Speelgoed opruimen is dan geen probleem!

Doordat Romi minder verlegen is dan Mees zal zij binnenkort ingezet worden bij cursussen en workshops.

Dit is Teun

Teun

Teun is een grote kleurdwerg en geboren in mei 2014. Hij is bij mij komen wonen toen hij 9 weken was. Teun is rustig en relaxed konijn. Zijn vorige vriendin was Juul en zij hebben een aantal demonstraties gegeven. Teun is vooral goed in samen dingen doen zoals de High Five en Twist. Doordat Teun een rustig konijn is is hij altijd erg geduldig bij het trainen. Teun heeft al een tijdje ervaring en zal daarom ingezet worden bij de cursussen en workshops.

Dit is Myla

Myla

Myla is een Polish (Haasdwerg) en geboren in april 2017. Zij is bij mij komen wonen toen zij 11 weken was. Myla is een konijn met erg veel energie. Omdat zij zoveel energie heeft vindt zij vooral behendigheid erg leuk. Verder is zij een erg slim konijn en leert daardoor erg snel. Omdat zij niet snel onder de indruk is wordt zij net als Teun ingezet bij de cursussen en workshops.

Dit is Sepp

Sepp

Sepp is een zwart witte Nederlandse hangoordwerg en geboren in juni 2018. Hij komt net als Pien uit de opvang en woont sinds januari 2019 bij mij. Sepp is het nieuwe vriendje van Pien. Ondanks dat ze nog kort samen zijn zijn ze al goed maatjes.

Dit is Pien

Pien

Sepp is een zwart witte Nederlandse hangoordwerg en geboren in juni 2018. Hij komt net als Pien uit de opvang en woont sinds januari 2019 bij mij. Sepp is het nieuwe vriendje van Pien. Ondanks dat ze nog kort samen zijn zijn ze al goed maatjes.

Dit is Stan

Stan

Stan is een raszuivere middenblauw marter kleurdwerg en geboren in april 2017. Hij is bij mij komen wonen toen hij een jaar oud was. Stan is de pleegvader van Saar en Saem. Hij vormt samen met Soof een gezinnetje. Doordat hij erg verlegen is wordt hij niet ingezet bij de cursussen. Spellen oplossen vindt hij erg leuk en doet dit met plezier.

Dit is Soof

Soof

Soof is een raszuivere bruine kleurdwerg en geboren in augustus 2016. Soof is bij mij komen wonen toen ze 1,5 jaar oud was. Soof is de moeder van Saar en Saem. Omdat zij een erg vriendelijk karakter heeft fok ik 1 keer per jaar met haar een nestje. Daarom wordt zij niet ingezet bij de cursussen.

Dit is Saem

Saem

Saem is een bruin otter kruising en is bij mij thuis geboren op 6 april 2018. Saem is een vrolijk en leergierig konijn. Hij is dol op aandacht en gek op spellen doen. Naast spelletjes    doen vindt hij het erg leuk om samen met mij dingen te doen zoals de High Five. Omdat hij nog in opleiding is wordt hij nog niet ingezet bij de cursussen.

Dit is Saar

Saar

Saar is een bruin otter kruising en is bij mij thuis geboren op 6 april 2018. Zij is het zusje van Saem. Saar is een vrolijk en rustig konijn. Door dit karakter ga ik haar ook gebruiken voor de fok. Hierdoor wordt zij niet ingezet bij de cursussen.

Dit is Vinz

Vinz

Vinz is een raszuivere Feh Polish en geboren in april 2018. Hij komt bij dezelfde fokker vandaan als Cloë en is ook sinds januari 2019 bij mij. Het is de bedoeling dat hij samen met Cloë een nestje krijgt. Vinz is een vriendelijk en erg actief konijn en wordt op dit moment getraind voor de behendigheid. En zal vooral op dat gebied worden ingezet.

Dit is Cloë

Cloe

Cloë is een raszuivere blauwe rus Polish en geboren in april 2016. Zij is sinds januari 2019 bij mij en komt bij een fokker vandaan. Omdat Polish konijnen erg actief en werkwillig zijn, zijn zij erg geschikt voor de trainingen. Dat is dan ook de reden dat ik haar ga gebruiken voor de fok.